Umjesto na Interliberu ove nas godine potražite u Knjižari Fraktura i na webu

Nakladnička kuća Fraktura ove godine neće sudjelovati na Interliberu, prvi put od svoga osnivanja. Smatramo da je rizik za zdravlje naših čitatelja i posjetitelja prevelik i da u ovoj situaciji, kada brojevi oboljelih eskaliraju iz dana u dan, ne možemo i ne smijemo dovoditi nikoga u opasnost ma koliko nam je Interliber najvažniji književni događaj u godini.

Ove godine za naše čitatelje pripremili smo niz akcija u tjednu Interlibera, kako prodajnih tako i promotivnih. Kao što znate, naši urednici su na štandu svaki dan i s veseljem vam preporučuju knjige, a ove godine oni će s vama biti virtualno i u nizu videozapisa moći ćete osjetiti makar djelić informacija koje vam pružamo. Također, u interliberskom tjednu iste popuste moći ćete ostvariti u našoj knjižari u Ulici kneza Mislava 17 u Zagrebu, a tamo ćemo biti za vas i čekati vas te rado porazgovarati s vama. U tom prostoru maksimalan broj posjetitelja u istom trenutku ograničen je na 12 osoba.

Potrudili smo se da makar mali dio šušura i euforije oko knjige iz drugoga tjedna studenoga ove godine doživimo i mi i vi. Nasmijana i sretna lica naših čitatelja čine i nas sretnima te nam daju energiju i snagu da vam predstavljamo nove naslove, da biramo nova izdanja, izdajemo knjige koje će vam uljepšati dan i kvalitetno ispuniti vaše slobodno vrijeme.

Posjetite nas na www.fraktura.hr svakodnevno od 0 do 24 ili pak u našoj novootvorenoj knjižari Ulica kneza Mislava 17 od ponedjeljka do petka od 9 do 21 ili pak subotom od 10 do 15. U tjednu Interlibera radit ćemo i u subotu do 21 sat.

Čitajte više, čitajte s nama!

vaša Fraktura