"Tito, povjerljivo i osobno" Borisa Rašete osvaja regiju!

Jedna od najuzbudljivijih biografija Josipa Broza, knjiga Tito, povjerljivo i osobno našeg ponajboljeg novinara i publicista Borisa Rašete osvaja regiju!

Naslov koji je u Frakturinu izdanju doživio već treće izdanje uskoro izlazi u nakladi beogradskog Portalibrisa pa ćeš je od 25. svibnja 2024. moći pronaći u njihovoj knjižari i na webu. Frakturino izdanje možeš pronaći u Knjižari Fraktura (Ulica kneza Mislava 17, Zagreb) i u našoj web-knjižari.

Sutra 25. svibnja posjeti i promociju knjige Tito, povjerljivo i osobno koja će se održati u Kumrovcu u 14 sati. Knjigu potraži na Frakturinu štandu u Kumrovcu, a nakon promocije ulovi potpis Borisa Rašete. 

O knjizi:

Josip Broz Tito bez ikakve je sumnje najvažnija povijesna ličnost koja se rodila u našim krajevima. Kazališni amater, bravar, vojnik, nagrađivani mačevalac, ratni zarobljenik, crvenoarmejac, politički radnik, ilegalac, terorist, sekretar Komunističke partije, vođa ustanka, maršal, predsjednik, svjetski putnik, bonvivan... sve to i štošta drugo bio je Josip Broz, čovjek s mnogo imena i lica, ali uvijek s jasnom vizijom: da će biti uspješan. Od dječaka sa Sutle do državnika čijem je sprovodu prisustvovalo najviše delegacija i predstavnika država. Jedini čelnik pobjedničke koalicije u Drugom svjetskom ratu koji je bio na bojnom polju i vodio jedinice, te bio ranjen u njemačkom bombardiranju.

Tito, povjerljivo i osobno nova je biografija Josipa Broza, a od postojećih se razlikuje time što je napisana pregledno, zabavno, pitko i čitko, što ne čudi jer joj je autor naš ponajbolji novinar i publicist Boris Rašeta. Puna pikanterija i zabavnih epizoda, knjiga Tito, povjerljivo i osobno sagledava Titov život iz svih kutova i perspektiva. Rašetina biografija bit će zanimljiva znalcima, ali i svima kojima je dvadeseto stoljeće daleka prošlost.

"Tito, povjerljivo i osobno", naslovnica (izvor: Fraktura)
"Tito, povjerljivo i osobno", naslovnica (izvor: Portalibris)