Serija "Vjernost" po romanu Marca Missirolija uskoro kreće s emitiranjem!

TV serija Vjernost snimljena po sjajnom, istoimenom romanu Marca Missirolija u produkciji Netflixa s emitiranjem kreće 14. veljače ove godine!

Trenutačno najpopularniji streaming servis, koji nam je donio Dark, Narcos i Black Mirror, predstavit će još jedan televizijski dragulj, a moći će ga pratiti gledatelji u čak 190 zemalja diljem svijeta. Vjernost su režirali Andrea Molaioli (Djevojka s jezera) i Stefano Cipani (Moj brat lovi dinosaure), a glumačku ekipu čine Michele Riondino (Carlo Pentecoste), Lucrezia Guidone (Margherita Verna), Carolina Sala (Sofia Casadei), Leonardo Pazzagli (Andrea) i Maria Paiato (Anna Verna).

Prema Netflixovoj najavi, serija je smještena između Milana i Riminija, a istražuje posljedice žudnje i nevjere kroz priču bračnog para – profesora kreativnog pisanja Carla i arhitektice koja je u međuvremenu postala agentica za nekretnine, Margherite, izgubljenih u labirintu svojih želja i maštarija o preljubu.

Podsjetimo, roman Vjernost Marca Missirolija je međunarodni bestseler izvorno objavljen od izdavačke kuće Einaudi, a autoru je priskrbio prestižnu talijansku Premio Strega Giovani (za mlade autore) 2019., i uži izbor za Premio Strega.

Vjernost, naslovnica

Naslovnica Vjernosti; izvor: Fraktura

S nestrpljenjem iščekujemo novu Netflixovu seriju!