Razotkrivanje: Manuel Vilas

ponedjeljak, 6. 9., 21 sat, Hrvatski glazbeni zavod
vodi Roman Simić

Dugo već nismo čitali knjigu tako razornu i iskrenu, nježnu i bespoštednu, kao što je to roman Ordesa Manuela Vilasa. Ova knjiga fikcije koju se njezin autor ne boji zvati autobiografijom, bestseler je od posve neobična štofa: Ordesa je priča o djetinjstvu i gubitku roditelja, ali istodobno hrabar i književno moćan zapis o razvodu i roditeljstvu, siromaštvu i ovisnosti, umjetnosti i glazbi. O tome kako je moguće o svemu tome pisati s toliko emocije i toliko suspregnutog humora s autorom ovog nagrađivanog književnog fenomena, koji je na prepad osvojio Španjolsku a sada to isto čini s ostatkom svijeta, razgovara njegov urednik Roman Simić.

INFORMACIJE:

Za ulazak na programe obavezna je COVID potvrda, potvrda o oporavku od bolesti u posljednjih 6 mjeseci uz 1 dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski (RAT) test (ne stariji od 48 sati).

Ulaznica vrijedi kao vaučer u vrijednosti 20 kn za jednokratnu kupovinu u festivalskoj knjižari za vrijeme Festivala (Hrvatski glazbeni zavod) i u Knjižari Fraktura (Ulica kneza Mislava 17) do 30.9.2021.