Prvi rođendan Knjižare Fraktura

Godina dana je i mnogo i malo.
U godinu dana nastajala su i propadala carstva i države, ali i tih 365 dana može biti tek točkica, samo zarez u ljudskom životu.
Mi smo u proteklih godinu dana uspjeli ostvariti svoj cilj.

Kad smo u srpnju 2020. otvarali knjižaru, vidjeli smo je kao mjesto koje postaje nezaobilazni punkt u živom, vibrantnom kvartu, u gradu u kojem nedostaje mjesto istinskog susreta s književnošću. Ne samo kao mjesto u koje se dolazi kupiti knjigu već i knjižaru u koju se o knjigama dolazi razgovarati, mjesto poznato po preporukama i savjetima, mjesto na kojem je knjiga uvijek – u središtu.

Čitatelji su to prepoznali i rado nam se vraćaju. Dolaze oni koji su već "na ti" s našim knjižarima, ali i oni koji dolaze baš k nama jer znaju da će tu dobiti najbolju preporuku ako žele nešto čitati, ali nisu baš sigurni što. Imamo ponešto za svakoga. I savjet, i knjigu!

U Knjižari se od otvaranja do danas održalo i sedamdesetak događanja: predstavljanja knjiga, razgovora s piscima, tribina, festivalskih programa, čitateljskih klubova… Sve su to događaji koji Knjižaru čine živom, i publika i sudionici utkani su u njezin DNK, Knjižara Fraktura mjesto je otvoreno za svakoga, mjesto stvarne uključivosti.

U subotu 3. srpnja Knjižara Fraktura na već dobro poznatoj adresi u Ulici kneza Mislava 17 u Zagrebu slavi svoj prvi rođendan.
Za tu smo priliku pripremili posebne poslastice za sve posjetitelje. Imat ćemo tombolu s vrijednim nagradama (svaki račun sudjeluje u izvlačenju!), knjige će se moći kupovati po akcijskim cijenama, a svaku kupovinu iznad 200 kuna nagrađujemo pićem u susjednom cafe baru Monocycle.
Kupite li knjiga u vrijednosti 300 ili više kuna, na dar dobivate torbu s logom Knjižare koja će idealno poslužiti za nošenje svih ljetnih potrepština.
Usto, ovu rođendansku subotu radimo dulje nego inače, za vas smo otvoreni od 9 do 18 sati.

Dođite i proslavite s nama – vrijeme je da se opskrbite štivom za ljeto!

Knjižara Fraktura