Poezija je za sve: Olja Savičević Ivančević

U ponedjeljak 14. lipnja 2021. u 20 sati na tribini Poezija je za sve gostuje Olja Savičević Ivančević. U razgovoru s autoricom predstavit ćemo njezine dvije knjige, pjesme u prozi Standardan život i zbirku pjesama Divlje i tvoje. Uz autoricu o knjigama će govoriti Kruno Lokotar i Seid Serdarević, a razgovor će moderirati Monika Herceg.

Divlje i tvoje prošlogodišnja je Oljina zbirka nagrađena međunarodnom Nagradom Risto Ratković 2020., a upravo objavljen Standardan život donosi pjesme u prozi dviju autorica, Olje Savičević Ivančević i Saške Rojc (što je Oljin dugogodišnji heteronim), i sačinjen je od Saškinog Puzzlerojca (2005.) te dviju Oljinih zbirki Kućna pravila (2006.) i Mamasafari (i ostale stvari) (2012.).

Tribina Poezija je za sve u Knjižari Fraktura održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja bit će ograničen na 22, stoga vas molimo da se što prije prijavite na [email protected].
Razgovor ćete moći pratiti uživo na YouTube kanalu Fraktura Najbolja Literatura i na FB profilu Fraktura – najbolja literatura.