Nova hit-slikovnica: "Kuća mišić" – svijet iz mašte za djecu i odrasle!

Na naslovnoj fotografiji: Sam i Julija, izvor: Dhar media

Najslađi mišići napokon su stigli u Hrvatsku! Otkrijte tko su Sam i Julija, čije su avanture osvojile svijet! Hit-slikovnica Sam i Julija iz serije Kuća mišić prava je atrakcija u svijetu slikovnica, oaza nježnosti i nadahnuća za svako dijete, ali i najljepši poklon za odrasle, knjiga fotografija koju ćete ponosno istaknuti na svom stoliću.

Što ovu slikovnicu čini toliko posebnom? Njezini su junaci plišane igračke, mišići Sam i Julija, a njihove su pustolovine fotografirane u prekrasnoj kućici za lutke, ručno izrađenoj posebno za ovu slikovnicu. Toplih boja i s mnoštvom zanimljivih detalja, ova je kuća dom prisnosti i prijateljstva. Kuća mišić čitav je novi svijet stvoren kako bi ga svako znatiželjno dijete, ali i odrasla osoba, mogli upoznati, istražiti i zavoljeti.

"Sam i Julija", izvor: Bodoni

Sa Samom i Julijom, pametnim i zaigranim mišićima, djeca će peći prve palačinke, uživati na prvim rođendanskim proslavama i skrivati svoje prve tajne. Iako različiti, sramežljivi Sam i odvažna Julija sjajno se slažu. S ovim neodoljivim plišancima svako dijete lako će se povezati upoznajući njihov dom nježnosti i nadahnuća čija su vrata svima otvorena. Svakodnevica originalnih igračaka, mišića Sama i Julije, ispunjena je igrom i učenjem – o kuhanju i glazbi, o toleranciji. Kroz vesele priče dječji mozak lako će razvijati koncentraciju, kreativnost i osjećaj za dobro.

"Sam i Julija", izvor: Bodoni

Slikovnica koja zrači pozitivnom energijom ujedno je jedan od najljepših ukrasa za vaš dom i najbolja ideja kada se pitate što kupiti za dar. Inspirirana kućom autorice slikovnice, Kuća mišić vjerna je kopija toplog doma iz 70-ih godina. Pažljivo odabrani detalji – spužvice Brillo za posuđe, vintage tapete i gramofoni stvaraju atmosferu koja vas vraća u zlatne dane djetinjstva i mladosti. Zbog ljepote ove jedinstvene slikovnice i sjećanja koja pobuđuje htjet ćete je pokazati svakome.

"Sam i Julija", izvor: Dhar media

Slikovnica Sam i Julija, prva iz serije Kuća mišić u izdanju Bodonija, tek je početak brojnih avantura. Svijet najslađih mišića potražite u svim boljim knjižarama od 20. travnja!