Najbolji krimići za ljeto

Kada čitaš, zaboraviš li disati?
Od čega ti krv brže kola tijelom?

Nakladnička kuća Fraktura pripremila je krimiće za najuzbudljivije ljeto – od provokativne Liste Yomi Adegoke koja razotkriva šokantan utjecaj društvenih mreža, u prijevodu Krešimira Međerala Sučevića, globalnog fenomena Anna O. Matthewa Blakea prema kojoj Netflix snima iščekivanu TV seriju, u prijevodu Alenke Mirković-Nađ, do Crne Vučice Juana Gómeza-Jurada, hit-romana koji će te ukrcati na najuzbudljiviji vlak smrti, u prijevodu Ivane Jandras-Szekeres.

Bez obzira je li riječ o klasičnim ili krimi pričama s pomakom, kada su dobri, krimići su – najbolji! 

U knjižari Fraktura (Ulica kneza Mislava 17, Zagreb) i u web-knjižari pronađi najbolje krimiće za ljeto, te na svaki drugi, jeftiniji naslov ovoga žanra ostvari popust od 50 %.
I to nije sve. Nakladnička kuća Fraktura, u suradnji sa zabavnim centrom Escape Room Arena, svim kupcima dva Frakturina krimića osigurala je popust od 10 eura na sve igre u Escape Room Areni (neovisno o broju igrača). Kupon s popustom možeš preuzeti prilikom kupnje u Knjižari Fraktura, a ako kupuješ online šaljemo ga s kupljenim knjigama. Kupon možeš iskoristiti čak do 30. svibnja 2025.

Akcija traje 3.6. - 30.6. 2024.

Započni svoje najuzbudljivije ljeto.

Fraktura – najbolja literatura!