Dvostruki portret: Philippe Claudel i Ivana Bodrožić

četvrtak, 9. 9., 19 sati, Hrvatski glazbeni zavod
moderira Luka Ostojić

On je jedan od najpoznatijih suvremenih francuskih pisaca čije su knjige prevedene na tridesetak jezika. Ona je jedna od najpoznatijih hrvatskih spisateljica koja svakom novom knjigom otvara novo područje borbe. Osim po svojim knjigama, Phillipe Claudel poznat je i po svojim filmovima. Osim po svojim knjigama, Ivana Bodrožić poznata je kao beskompromisna borkinja koja se uvijek glasno zalaže za ono za što osjeća da mora. Susret ovih dvoje izvanserijski zanimljivih autora koji oboje zaziru od vlastite zone komfora i svako novo djelo im je novi hrabri iskorak moderirat će novinar, pisac i književni kritičar Luka Ostojić.

INFORMACIJE:

Za ulazak na programe obavezna je COVID potvrda, potvrda o oporavku od bolesti u posljednjih 6 mjeseci uz 1 dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski (RAT) test (ne stariji od 48 sati).

Ulaznica vrijedi kao vaučer u vrijednosti 20 kn za jednokratnu kupovinu u festivalskoj knjižari za vrijeme Festivala (Hrvatski glazbeni zavod) i u Knjižari Fraktura (Ulica kneza Mislava 17) do 30.9.2021.